ContraTeam

PROGRAM TRENUTNO TESTIRAM

Contra-Team-feature

Svaki novi korisnik koji bude naručio i platio usluge na našem sajtu će Vam doneti 10% zarade. Dovoljno je da se ulogujete u svoj profil u našem korisničkom centru na adresi i kliknete na link Affiliate program u navigaciji, potom je neophodno kliknuti na link Aktiviraj affiliate nalog i to je sve.

Na stranici koja se bude automatski otvorila videćete svoj jedinstveni affiliate link koji možete dostaviti svima kojima želite da preporučite naše usluge ili možete kreirati link ka našem sajtu koristeći taj link.

Istorijat

Najkvalitetniji hosting u Srbiji. Mi smo ContraTeam, hosting provajder iz Srbije koji Vam nudi usluge po svetskim standardima na teritoriji Srbije. Naše usluge su prilagođene kako fizičkim tako i pravnim licima. Privatnim i poslovnim korisnicima nudimo web i reseller hosting, registraciju domena, audio streaming, a našu ponudu upotpunjuju i VPS, cloud i dedicated serveri. Cene naših usluga smo prilagodili uslovima tržišta i slobodno tvrdimo da prodajemo najbolji i najjeftiniji hosting u Srbiji. Pored najjeftijih hosting paketa na ovim prostorima, cene registracije domena su usklađene sa našim nabavnim cenama tako da su troškovi Vašeg nastupa na internetu maksimalno prilagođeni osvajanju novih tržišta. Naš cilj su uspešni i zadovoljni korisnici hostinga u Srbiji. Nadamo se kvalitetnoj, uspešnoj i dugotrajnoj saradnji sa Vama. Dobrodošli u najbolji hosting u Srbiji!

O Affiliate Programu
OSOBINE PROGRAMA
Osnovna provizija (Base Commission) 10%
Drugi nivo? (Two Tier?) Ne
Periodična provizija (Recurring Commissions) Ne
Tip provizije (Commission Type) Pay Per Sale
Vrsta isplate (Payment Method) Može isplata (kako?) ili kompenzacija za plaćanje usluge
Učestalost isplata (Payment Frequency) ?
Minimalna isplata (Minimum Payment) 2000 RSD
Vrsta Affiliate programa (Affiliate Software) Sopstveni partnerski program
Trajanje “Kolačiča” (Cookie Period) 90
Prenos podataka (Data Feed?) Ne
Status programa (Program Status) Testiram ga

PREDNOSTI: Brza i jednostavna registracija. Pregledna statistika u realnom vremenu.

MANE: Affiliate program ne koristi banere već samo affiliate link. Nema dovoljno informacija o načinu korišćenja programa.

STATUS: PROGRAM TRENUTNO TESTIRAM

Affiliate programu ContraTeam možeš se pridruži putem linka (Join URL):

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *