DreamWeb Hosting

PROGRAM TRENUTNO TESTIRAM

DreamWeb-Hosting-feature

Preporukom naših usluga možete zaraditi i do 30% od cena naših usluga… Dovoljno je samo da na svoj sajt postavite neki od naših banera sa vašim jedinstvenim saradničkim linkom… U računaru svakog posetioca koji klikne na taj baner će ostati zabeležena informacija da je došao na naš sajt vašom preporukom, odnosno putem vašeg jedinstvenog linka.

Ta infomacija se čuva u računaru posetioca čak tri meseca, kako bi procenat bio pripisan vašem nalogu čak i ako taj korisnik poruči usluge i do tri meseca kasnije. Kada to lice poruči i plati neku od naših usluga koje su uključene u saradnički program, vašem nalogu se automatski pripisuje procenat.

Istorijat

DreamWeb hosting servis je pokrenut početkom 2005 godine. Nakon nekoliko godina uspešnog poslovanja u formi preduzetničke agencije, DreamWeb 2009. godine prerasta u preduzeće Dream Technologies Group doo, pod kojim posluje i danas. Naša kompanija je usko specijalizovana za IT usluge u oblasti Internet tehnologija, kao što su web hosting, email hosting, dns hosting, registracija internet domena, izdavanje SSL sertifikata, implementacija i održavanje različitih vrsta virtuelnih i namenskih servera, razvoj web aplikacija i sajtova i druge slične usluge.

DreamWeb je među prvim provajderima u Srbiji ponudio web hosting baziran na cPanel platformi, a trenutno je jedan od vodećih web hosting provajdera na našim prostorima i jedini provajder koji ima cPanel dostupan i na srpskom jeziku. Hiljade zadovoljnih korisnika su potvrda našeg uspeha i kvaliteta.

O Affiliate Programu
OSOBINE PROGRAMA
Osnovna provizija (Base Commission) 15% (serveri / SSL sertifikati) i 30% (Web hosting / Reseller hosting / DNS hosting) – jednokratno
Drugi nivo? (Two Tier?) Ne
Periodična provizija (Recurring Commissions) Ne
Tip provizije (Commission Type) Pay Per Sale (samo na prvi poručeni i plaćeni period pretplate)
Vrsta isplate (Payment Method) Na račun (samo za pravna lica), ili kompenzacija za plaćanje usluge
Učestalost isplata (Payment Frequency) Na zahtev, po dostizanju minimuma
Minimalna isplata (Minimum Payment) 1000 RSD (kompenzacija) ili  3000 RSD (samo za pravna lica)
Vrsta Affiliate programa (Affiliate Software) Sopstveni partnerski program
Trajanje “Kolačiča” (Cookie Period) 3 meseca
Prenos podataka (Data Feed?) Ne
Status programa (Program Status) Testiram ga

PREDNOSTI: Brza i jednostavna registracija. Dostupan veći broj banera (doduše bez prikaza- preview). Pregledna statistika.

MANE: Nakon registrovane prodaje, čeka se još 30 dana na potvrdu provizije. Isplata provizije (zarađenog kredita) moguća je samo pravnim licima, dok fizička lica proviziju mogu iskoristiti isključivo za plaćanje usluga DreamWeb hostinga.

STATUS: PROGRAM TRENUTNO TESTIRAM

Affiliate programu DreamWeb Hosting možeš se pridruži putem linka (Join URL):

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *