Superior seeds

PRIJAVA POSLATA – ČEKAM ODOBRENJE – PROGRAM I DALJE NE RADI

 

Superior-seeds-feature

Standardna stopa provizija je trenutno 5%. Superior doo affiliate program je besplatan i omogućava članovima da zarade postavljanjem linka na svom sajtu koji reklamira firmu Superior doo ili specifične proizvode za njih. Sve prodaje napravljene na osnovu klika na te linkove predstavljaju zaradu, odnosno, affiliate proviziju.

ISTORIJAT

Superior Seeds je specijalizovan za istraživanja, razvoj, proizvodnju i prodaju semena povrća. Proizvodi i distribuira semena 36 sorata i hibrida 10 biljnih vrsta. Superior Seeds je u bivšoj Jugoslaviji sticao poverenje korisnika svojim odnosom prema kupcu i kvalitetom proizvoda. Poštovanje celokupnog procesa proizvodnje semena, na polju, u doradi i pakovanju, nastavlja se postprodajnim tehničkim servisom. Naše aktivnosti su u skladu sa standardima serije ISO 9000: 2001. Poštujući svetske standarde, distribuiramo seme na domaćem i na tržištu EU. Kao dokaz Superior Seeds kvaliteta su i mnogobrojne diplome, pohvale i zahvalnice. Poverenje koje nam poklanjaju kupci, sada već preko 20 godina, nas navodi da neprekidno radimo i stvaramo nove hibride i sorte negujući balkanski ukus povrća.

OSOBINE PROGRAMA
Osnovna provizija (Base Commission) 5%
Drugi nivo? (Two Tier?)  ?
Periodična provizija (Recurring Commissions)  ?
Tip provizije (Commission Type)  ?
Vrsta isplate (Payment Method) Ček, PayPal, Bankovna transakcija
Učestalost isplata (Payment Frequency)  ?
Minimalna isplata (Minimum Payment)  ?
Vrsta Affiliate programa (Affiliate Software) Sopstveni partnerski program
Trajanje “Kolačiča” (Cookie Period)  ?
Prenos podataka (Data Feed?)  ?
Status programa (Program Status) Nije proveren-čekam odobrenje

Prednosti: Zanimljiva ponuda za poljoprivrednike kao i one koji vode računa o organskoj ishrani i proizvodnji hrane za sopstvene potrebe.

Mane: Opis affiliate programa, kao i sama registracija i prijava u program su na engleskom jeziku. Čeka se odobrenje za ulazak u affiliate program (i dalje čekam). Nedovoljno podataka o affiliate programu. Program i dalje ne radi.

PRIJAVA POSLATA – ČEKAM ODOBRENJE – PROGRAM I DALJE NE RADI

Affiliate programu Superior seeds možeš se pridružiti putem linka (Join URL):

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *